Wie zijn wij

Er is een aantal (rechts)personen die we aan u willen voorstellen.

Lichtschip Jenni Baynton BV Eigenaar van het radiolichtschip Jenni Baynton en verantwoordelijk voor de restauratie, het onderhoud en de exploitatie van het schip.

Het radiolichtschip heeft als thuishaven Harlingen waar het meestal op een prominente plaats aan de Zuiderpier ligt afgemeerd. Het schip, dat oorspronkelijk is gebouwd als drijvende vuurtoren om de drukke scheepvaart in de monding van de Thames in goede banen te leiden, is na een korte periode als discotheek getransformeerd in een zendschip voorzien van de volledige infrastructuur van een radiostation. Het schip is tevens voorzien van accommodatie voor 12 bemanningsleden of gasten.

Het schip is een plug & play radiostation, maar natuurlijk ook een enorm in het oog springend object. Beide eigenschappen kunnen aanleiding zijn het schip te willen gebruiken. Dat kan. Stuur een mailtje naar redactie(A)radiolichtschip.nl Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft JavaScript nodig om het te kunnen zien. of bel 0031-(0)628 58 01 61

Stichting Vrienden van het Lichtschip De stichting probeert fondsen te werven om het onderhoud en de restauratie te ondersteunen. De stichting kent ook donateurs die met een jaarlijks financiƫle ondersteuning helpen bij het opknappen en onderhoud van het schip. Het donateurschap geeft recht op korting bij door de stichting aan boord georganiseerde evenementen. Wilt u donateur of sponsor worden? Schrijf naar Stichting Vrienden van het Lichtschip, of mail naar redactie(A)radiolichtschip.nl Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft JavaScript nodig om het te kunnen zien.